Just Be One

Deltagerne siger:

"... jeg får redskaber til at opnå indre ro..."
Sara

"... begge øvelser har medvirket til at give bedre overblik ..."
Ivan

"... Just Be One har givet mig indsigt og redskaber, som jeg har brugt helt konkret..."
Marianne

Læs hvad deltagerne siger om Just Be One >>

Underviserne på Just Be One

Alex Haurand

Alex er uddannet sygepl. og stressvejleder, og har siden 1987 undervist i Yoga afspænding og meditation. Stiftede i 2000 Frispark.com der gennem foredrag og kurser hjælper mennesker til større trivsel i livet. På kurset vil Alex gennem bl.a. guidede meditationer formidle et fundament af indre ro.

Mail: alex@noSpamjustbeone.dk

 

Egil Rausner

Salgschef, projektleder, proceskonsulent. Egil er personlig vejleder og rådgiver for ledere i stresshåndtering, personlig udvikling og lederskab og kommer med en enneagram master coach uddannelse, en coach uddannelse fra Manning Inspire - og vigtigst af alt praktisk erfaring med både organisationsudvikling, stresshåndtering og at vejlede i personlig udvikling. På Just Be One bidrager Egil ved at træne observationsteknik med dig. 

Mail: egil@noSpamjustbeone.dk

Undervisere i indre ro og mindre stress

Alex og Egil har en særlig erfaring med i bagagen til dig: Begge har arbejdet med stresshåndtering professionelt og hjulpet mange mennesker i årenes løb til et bedre liv med mindre stress og med langt bedre overskud til at klare hverdagens pres. Så lige specielt på dette område er du i særligt gode hænder.

Selvom kursets fokus ikke er at reducere stress, så vil de fleste opleve en mærkbar reduktion og have langt nemmere ved at håndtere "tankemylderet". Alene meditationen i kurset er med til at opbygge et solidt fundament for stresshåndtering. Vel mødt til stressfri øvelser i nærvær.