Just Be One

Deltagerne siger:

"... jeg får redskaber til at opnå indre ro..."
Sara

"... begge øvelser har medvirket til at give bedre overblik ..."
Ivan

"... Just Be One har givet mig indsigt og redskaber, som jeg har brugt helt konkret..."
Marianne

Læs hvad deltagerne siger om Just Be One >>

Hvad deltagerne siger

Erfaring tæller. Det tror også vi på, så her kan du læse hvad deltagerne får ud af Just Be One.

"Jeg kan mærke, at jeg udvikles og udfordres i dette forum. Jeg får redskaber til at opnå indre ro - en viden om, at jeg kan opnå indre ro, at det ligger inden i mig, og at jeg vil kunne vende tilbage dertil. Og jeg kan godt li', at man går i dybden med emnerne".
Sara, 31 år, Socialrådgiver

"Jeg har i min dagligdag, som direktør for en IT virksomhed, anvendt øvelser fra Just Be One med succes, blandt andet en "forankringsøvelse" hvor jeg, forinden en hilsen på kunder og ansatte, genkalder mig en god situation og benytter følelsen under samtalen. Desuden har jeg flere gange benyttet øvelsen "stop tankerne" til at få overblik og prioritet ind i dagens opgaver. Som IT virksomhed inden for Brugersupport og Helpdesk er dagene ofte præget af kaos og problemløsning, hvorfor begge øvelser har medvirket til at give bedre overblik samt en langt mere imødekommende dialog os imellem."
Ivan, 42 år, CEO

"Just Be One har givet mig indsigt og redskaber, som jeg har brugt helt konkret til at løse konflikter og afhjælpe stress.
Det var et "frirum", hvor jeg fandt ro og koncentration, men desuden også intellektuelle og følelsesmæssige udfordringer i form af emner som fx nærvær, konflikthåndtering og rummelighed. Sessionerne var dejligt fri for de floskler, som ellers trives i selvhjæps-regi, men tværtimod åbne over for gruppens mangfoldighed og dermed uforudsigelighed".
Marianne, 56 år, grafiker og selvstændig