Just Be One

Deltagerne siger:

"... jeg får redskaber til at opnå indre ro..."
Sara

"... begge øvelser har medvirket til at give bedre overblik ..."
Ivan

"... Just Be One har givet mig indsigt og redskaber, som jeg har brugt helt konkret..."
Marianne

Læs hvad deltagerne siger om Just Be One >>

Links

Her er et par links vi anbefaler at gå på opdagelse i.

 

cfym.dk er Center for Yoga og Meditations website, hvor du kan se hold og tilmelde dig både almindelige meditations- og yogahold.

egilrausner.dk er personligt website for den ene af underviserne på Just Be One.

frispark.com er website for Frispark.com ved Alex Haurand og Dorrit Larsen, eksperter i stresshåndtering.

www.enneagrammet.com er en side der omhandler Enneagrammet på Dansk, Svensk, Norsk og Engelsk du finder beskrivelser af hver Enneagram Type, Enneagrammmets histore. Hvad hver personlighedstype bidrager med og hvad de trives med. hvordan Enneagrammet bliver brugt i coaching sammenhænge,  i kommunikation, i ledelse og lederudvikling, teamudvikling og personlig udvikling.

www.coreprofile.com er en Enneagram personprofil en slags personlighedstest. her kan du også prøve en gratis Enneagram test. Personlighedstesten som bliver brugt i forbindelse med lederudvikling og teambuilding - teamudviklingog naturligvis personlig udvikling. Det er muligt at få en personlig tilbagemelding på din CoreProfile, men i kan også som team få en team analyse med jeres blinde vinkler, styrker og udviklingspunkter

www.corefinder.dk Er en Enneagram Konsulent og uddannelses virksomhed der afholder kurser, uddannelser og skræddersyede udviklingsforløb for virksomheder som  De arbejder for virksomheder som LEGO, Leo Pharma, GlaxoSmithKline, CBB Mobil,Coloplast, flere kommuner etc. De tilbyder også en åben certificeret Enneagram Coach uddannelse samt en certificeret konsulent uddannelse og naturligvis også Enneagram introduktions kursus. Mia og Balder Striim er forfattere til bogen: Brug dit Enneagram - Kender du typen - Coaching  - Formidlinger. Det er dem du møder på alle deres uddannelser og kurser.