Just Be One

Deltagerne siger:

"... jeg får redskaber til at opnå indre ro..."
Sara

"... begge øvelser har medvirket til at give bedre overblik ..."
Ivan

"... Just Be One har givet mig indsigt og redskaber, som jeg har brugt helt konkret..."
Marianne

Læs hvad deltagerne siger om Just Be One >>

Just Be One

Just Be One er skabt af Alex Haurand og Egil Rausner for at skabe en forbindelse mellem den du virkelig er, og den verden vi lever i. Det er i praksis meget enkelt: Du er den du er. Resten er blot den historie vi tillægger os selv og verden.

Vi trækker på viden og erfaring fra: Meditation, Enneagrammet, instinkt-viden, zen, praktiske observations-øvelser og meget andet. Men først og fremmest nærvær.

Kurserne forudsætter kun en naturlig nysgerrighed. Vi kræver ikke en særlig viden, du behøver ikke kunne meditere, men du skal have viljestyrke til at dyrke netop nærvær og sidde stille i halvanden times tid. Kan du dét, så glæder vi os til at se dig.

Vi øver, træner og underviser i Center for Yoga og Meditation på Christiansgade 57 i Odense. Kurser og inspirationsdage annonceres her på websitet. Og hvis du skriver en mail til egil@noSpamjustbeone.dk, får du en mail, når der kommer et nyt arrangement.

Af hele hjertet...

Just Be One er skabt ud af en trang til at dele hverdagens nærvær med dig. Vi ønsker af hele hjertet, at du oplever samme glæde, som vi selv har fundet ved at dyrke evnen til at være til stede og observere egen adfærd konstruktivt.

Kurset bygger på vedvarende øvelse og træning i både nærvær og observation. For at kunne udvikle sig mener vi, at det er vigtigt at kunne møde sig selv i et rum af nænsom observation. Og det træner vi gennem øvelser med nærvær, instruktion eller undervisning og reflektion.

Begge undervisere træner selv meditation og praktiserer personlig udvikling, som bygger på respekt og tillid til hinanden. Vi har hver vores tilgang til undervisningen, hvilket giver variation i måden at arbejde med personlig udvikling. Vi gør det af hjertet og ud af en taknemmelig tilgang til det at være underviser.

Hvorfor øvelse er fundamentet >>

Baggrunden for Just Be One kommer fra hjertet >>

Mød underviserne >>

Få overblik over indholdet >>

Vil du være med? Vi glæder os meget til at byde dig velkommen. Det skal nok blive både interessant og udviklende for os alle.

Klik her for at tilmelde dig >>